Bij de Oude Waal kunnen wij inspelen op maatwerk met betrekking tot onze zalen.

Onze zalen zijn zo ingericht dat er vanuit een centraal punt de gasten worden bediend. Hierover kunnen ook eventueel afspraken gemaakt worden, dat men bijvoorbeeld zelf zorg draagt voor het schenken van onze drankjes en hapjes. Bovendien bieden onze zalen voldoende mogelijkheden om muziekbands te plaatsen. Van een enkele DJ tot en met een professionele meermansformatie.

Door middel van compartimentering faciliteren wij onze zalen op maat voor uw wensen zodat deze gebruikt kunnen worden voor onder andere vergaderingen.
Voor vergaderingen beschikken wij over beamers, flip overs en een geluidsinstallatie. Tevens, indien gewenst, kan men over een podium beschikken.

Maar ook staan onze zalen ter beschikking voor onder andere:

* Feesten zoals Bruiloften, Jubilea en Partijen.presentation
* Koffietafel.
* Buffet / Broodbuffet
* Verenigingsfeesten en activiteiten.
* Toernooien.
* Demonstraties.
* Volksdansen.
* Doopfeesten en communie feesten
* Bijeenkomsten
* BBQ
* Gourmetten
* Workshops

De zaalindeling kan gebaseerd worden op kleine groepen, bijvoorbeeld voor een overleg, tot en met een grootschalig feest van 250 genodigden. Daarbij kan de zaal ingedeeld worden als theater-, Carré-, U-vorm of Receptieopstelling. Er zijn ook combinaties zijn mogelijk met onze catering service en café.

Contact ons

Telefoon: (0316) 37 12 06
Email: info@deoudewaal.nl
Website: www.deoudewaal.nl

De Oude Waal, Schoolstraat 6, Pannerden

Maaltijd service

6 dagen in de week verzorgen wij heerlijke maaltijden.

Superhandig indien u geen tijd heeft om te koken, of gewoon een keer iets anders wilt. Vanuit onze eigen keuken zorgen wij voor een gevarieerd aanbod.

U kunt deze telefonisch bestellen. Telefoon 0316-371206